LOŠINJ – Noć muzeja 2017. – Naših prvih 10

25. siječnja 2017. | Kategorija: Krk, Lošinj, Cres, Rab

Mali Lošinj

Mali Lošinj

LOŠINJ – U petak, 27. siječnja 2016. od 18 do 24 sata u Lošinjskom muzeju održat će se Noć muzeja pod nazivom „Naših prvih 10!“. Naime, ove godine Lošinjski muzej navršava 10. godišnjicu od osnutka te će ovom prigodom započeti njeno obilježavanje koje će se raznim događanjima protegnuti na cijelu 2017.
„Naših prvih 10!“ jednotjedna je izložba na kojoj će se kroz različite teme predstaviti desetogodišnji rad Lošinjskog muzeja. Saznajte kako smo rasli i učili prve korake, radili prve stalne postave, prve izložbe, prva predavanja… Sve to, i još mnogo više, možete vidjeti na Noći muzeja. Povijest Lošinjskog muzeja, izložbe, radionice, prijatelji muzeja… samo su neke od tema kojima ćemo obnoviti sjećanja i prisjetiti se našeg dugogodišnjeg druženja s Vama koje se nastavlja i ovaj put.
A što ste vi napravili u posljednjih 10 godina? Na što se ponosni? Mislite li da ste bolji od nas? Pohvalite se svojim uspjesima i podijelite ih s nama. Diplomirali ste, zaposlili ste se, vjenčali ste se, dobili dijete ili kućnog ljubimca? Izumili ste savršen stroj za svoje potrebe, pobijedili na nekom natjecanju ili ušli u Guinessovu knjigu rekorda? A možda ste jednostavno proživjeli najbolje desetljeće svojeg života! Donesite uspomenu koja vas podsjeća na najdraži događaj u proteklih 10 godina.
Za dodatne informacije možete nas kontaktirati na broj telefona 051/233-614, e-mail: