LONČAR POTPISAO ZA “RIJEKU”

13. lipnja 2018. | Kategorija: Sport

lončar rijeka sportSPORT – Stjepan Lončar novi je igrač Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Lončar je potpisao ugovor na tri godinu uz mogućnost produljenja na još dvije godine. Reprezentativac Bosne i Hercegovine u Rijeku je stigao iz redova Širokog Brijega.

– Presretan sam što sam potpisao za Rijeku. Čast i zadovoljstvo je nositi dres Rijeke, već dulje vrijeme pratim klub. Znam gdje sam došao. Bilo je interesa drugih klubova, izabrao sam Rijeku jer se radi o kvalitetnoj ekipi, ima kvalitetnog trenera i došao sam napredovati, rekao je Stjepan Lončar koji je već odradio dva treninga s Rijekom.

– Rijeka već dugi niz godina igra na vrhunskom nivou, što je pokazala nastupima u kvalifikacijama Lige prvaka i skupinama Europske lige. Pratio sam prvenstvo Hrvatske, Rijekine ambicije su prvo mjesto i bit će ove sezone borba s Dinamom, Hajdukom i Osijekom. Želim se boriti za naslov prvaka, ustvrdio je Lončar koji je nosio dres svih uzrasnih reprezentacija Bosne i Hercegovine.

– Pričao sam s Damirom Zlomislićem i Ivanom Krstanovićem. Ja sam već odlučio doći u Rijeku, ali oni su mi rekli sve najbolje o Rijeci i samo potvrdili moju odluku. Najbolje se osjećam u sredini terena, mogu igrati sve pozicije, u Širokom Brijegu sam najviše igrao centralnog veznog igrača. Čekaju nas pripreme, vjerujem da ćemo se dobro spremiti, zaključio je Stjepan Lončar. (kv)