Kreće sezona klizanja na Morskoj pahuljici

25. studenoga 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

RIJEKA – Otvorenje riječkog klizališta zakazano je za petak, 26. studenoga 2021. u 16 sati, a povodom otvorenja nove sezone klizanja, svim posjetiteljima bit će omogućeno besplatno klizanje sve do 22 sata!

Tvrtka Gloster u suradnji s Gradom Rijeka organizator je klizališta „Morska pahuljica“ na Gatu Karoline Riječke čije otvorenje je zakazano za petak, 26. studenoga 2021. u 16 sati. Povodom otvorenja nove sezone klizanja, svim posjetiteljima bit će omogućeno besplatno klizanje sve do 22 sata!

Kao i dosadašnjih godina Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke omogućit će besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola.

Sva djeca s područja Grada Rijeke moći će kao i dosadašnjih godina tijekom zimskih praznika besplatno pohađati Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama bit će objavljene na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka.

Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danima od 8 do 16 sati. Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima i to radnim danima od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Na Badnjak i Staru godinu klizalište će raditi skraćeno. Cijena sata klizanja iznosi 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Morska pahuljica bit će otvorena do 15. siječnja 2022. godine. Uz Grad Rijeku, rad klizališta i ove godine podupire INA.

Program klizališta kojem se posebno raduju najmlađi posjetitelji je doček svetog Nikole  koji će se održati u ponedjeljak 6. prosinca u 18 sati, uz podjelu darova i prigodan program plesne udruge Ri dance.

U skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama, za cijelo vrijeme boravka na prostoru klizališta obavezno je pravilno nošenje zaštitne maske i pridržavanje svih ostalih mjera i preporuka poput držanja razmaka i dezinfekcije ruku na ulazu u klizalište. Dezinfekcija opreme provodit će se nakon svakog korištenja. Najveći dozvoljeni broj klizača koji istovremeno može boraviti na ledu je 50.

(kv)