Kreće sezona klizanja na Morskoj pahuljici

25. studenog 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

RIJEKA – Otvorenje riječkog klizališta zakazano je za petak, 26. studenoga 2021. u 16 sati, a povodom otvorenja nove sezone klizanja, svim posjetiteljima bit će omogućeno besplatno klizanje sve do 22 sata!

Tvrtka Gloster u suradnji s Gradom Rijeka organizator je klizališta „Morska pahuljica“ na Gatu Karoline Riječke čije otvorenje je zakazano za petak, 26. studenoga 2021. u 16 sati. Povodom otvorenja nove sezone klizanja, svim posjetiteljima bit će omogućeno besplatno klizanje sve do 22 sata!

Kao i dosadašnjih godina Odjel gradske uprave za odgoj i školstvo Grada Rijeke omogućit će besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola.

Sva djeca s područja Grada Rijeke moći će kao i dosadašnjih godina tijekom zimskih praznika besplatno pohađati Školu klizanja u organizaciji Doma mladih Rijeka, a detaljnije informacije o prijavama bit će objavljene na mrežnim stranicama Doma mladih Rijeka.

Radno vrijeme klizališta za škole s područja Grada Rijeke bit će radnim danima od 8 do 16 sati. Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima i to radnim danima od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Na Badnjak i Staru godinu klizalište će raditi skraćeno. Cijena sata klizanja iznosi 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna.

Morska pahuljica bit će otvorena do 15. siječnja 2022. godine. Uz Grad Rijeku, rad klizališta i ove godine podupire INA.

Program klizališta kojem se posebno raduju najmlađi posjetitelji je doček svetog Nikole  koji će se održati u ponedjeljak 6. prosinca u 18 sati, uz podjelu darova i prigodan program plesne udruge Ri dance.

U skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama, za cijelo vrijeme boravka na prostoru klizališta obavezno je pravilno nošenje zaštitne maske i pridržavanje svih ostalih mjera i preporuka poput držanja razmaka i dezinfekcije ruku na ulazu u klizalište. Dezinfekcija opreme provodit će se nakon svakog korištenja. Najveći dozvoljeni broj klizača koji istovremeno može boraviti na ledu je 50.

(kv)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone