KRAJ GODINE I U FOLIOTU

19. lipnja 2017. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

djeca matuljiMATULJI – Kraj školske godine u Foliotu i ovaj se put obilježava završnim prezentacijama redovnih radionica udruge koje se provode u sklopu programa „Školska godina u Foliotu“.
Rezultate svog marljivog rada prve će prikazati polaznice i polaznici plesnih radionica i to u ponedjeljak, 19. lipnja, u 19 sati, u školsko-sportskoj dvorani Matulji. Šezdesetak djece različitog uzrasta, od vrtićara do viših razreda osnovne škole, otplesat će svoju završnu plesnu priredbu „Dragi dnevniče“.
Utorak, 20. lipnja, rezerviran je za polaznike i polaznice kreativne radionice, koji će svoje radove u 19 sati prezentirati na izložbi „Dnevnik jednog odrastanja“ u holu Općine Matulji. Istu večer, u vijećnici će se u 20 sati održati igrokaz „Cvrčak će ti pokazati put“ kojim će se predstaviti djeca koja su pohađala radionice talijanskog i engleskog jezika.
Tjedan nakon, u srijedu 28. lipnja, održat će se završna prezentacija dramske radionice uz igrokaz, na željezničkom kolodvoru u Matuljima, s početkom u 20 sati. U sklopu ove prezentacije djeca i posjetitelji/ce će se moći osvježiti zalogajčićima pripremljenim u sklopu projekta Vrijeme je za zdravlje.
Posljednja, ali jednako vrijedna, grupa malih filmaša i filmašica svoj će rad predstaviti u subotu, 8. srpnja, u amfiteatru, u sklopu filmskog festivala CIK, s početkom u 21:30 sati.
Udruga Foliot poziva sve zainteresirane da im se pridruže i pogledaju što su djeca sa svojim voditeljicama vrijedno, i uz mnogo zabave i kreativnosti, pripremila. Ulaz na sve prezentacije je besplatan i nije potrebna prethodna najava.
(kv)