KOSTRENA – Započela izgradnja vodovodnog ogranka u Svetoj Luciji

29. lipnja 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

radovi_na_cesti_znakKOSTRENA – Započeli su radovi na izgradnji vodovodnog ogranka Sveta Lucija na dionici od upravne zgrade Općine Kostrena na adresi Sveta Lucija 38 do kućnog broja Sveta Lucija 51. Ulaganjem vrijednim 850 tisuća kuna osiguranih iz naknade za razvoj vodoopskrbe i odvodnje na vodoopskrbnom području Kostrena, izgradit će se vodovodni ogranak u dužini od 350 metara s reducir stanicom, a izgradnjom će se omogućiti izmještanje dislociranih vodovodnih priključaka bliže kućama.

Za vrijeme izvođenja radova bit će uvedena privremena regulacija prometa. Prometovanje javnog gradskog prijevoza do daljnjeg će biti omogućeno, a o eventualnim zatvaranjima ove dionice za sav promet izdat će se pravovremena obavijest.

Predviđeno vrijeme trajanja radova je tri mjeseca po čijem će završetku ova dionica ceste dobiti novi kolnički zastor. Investitor je KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. Rijeka, sukladno Zakonu o vodama koji propisuje da je gradnja komunalnih vodnih građevina u nadležnosti javnog isporučitelja vodnih usluga. Izvođač radova je društvo GORAN GRADITELJSTVO iz Delnica.