KOSTRENA – UNATOČ KIŠI I JUGU ODRŽAN 8. KUP KOSTRENE

6. studenoga 2019. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
KOSTRENA – Unatoč, kiši i  jakom jugu, u nedjelju 3. studenog, u organizaciji ŠRD Kostrena uspješno je održan 8. Kup Kostrene u sportskom ribolovu s obale. Sudjelovalo je 28 natjecatelja iz 8 klubova s područja Primorsko-goranske i Istarske županije, podijeljenih u 3 dobne skupine za natjecatelje do 12, 16 i 21 godinu.
U ekipnom dijelu natjecanja najbolje se snašla ekipa KŠR 3. maj. Drugo mjesto pripalo je ekipi iz SRD Zubatac iz Lovrana, a treće ŠRK Ičići.

U skupini natjecatelja do 12 godina, najuspješniji je bio Luka Margan iz KŠR 3. maj, drugo mjesto osvojio je Patrik Uhač  iz SRD Zubatac iz Lovrana dok je treće mjesto pripalo Dominiku Bradaskiji iz ŠRK Jadran iz Opatije.

U skupini natjecatelja do 16 godina, najuspješniji je bio Matej Abramović iz ŠRK Ičići, drugo mjesto zauzeo je Antonio Šebalj iz KŠR 3.maj, a na treće mjestu našao se Toni Martinić  iz DSRŠAV Galeb iz Raše.

U skupini natjecatelja do 21 godine najuspješniji je bio Filip Burazer iz ŠRK Ičići, drugi je bio Josip Koprivnjak iz SRD Zubatac iz Lovrana, a treći Leon Bajčić iz ŠRD Lovrata Krk.

U bodovanju ulova, najveću ribu u kategoriji natjecatelja do 12 godina ulovila je Antonina Martinić  iz DSRŠAV Galeb iz Raše. U kategoriji do 16 godina, najveći ulov imao je Antonio Šebalj iz KŠR 3.maj, a u kategoriji natjecatelja do 21 godine Josip Koprivnjak iz lovranskog SRD Zubatac.


8. Kup Kostrene u sportskom ribolovu s obale
8. Kup Kostrene u sportskom ribolovu s obale
8. Kup Kostrene u sportskom ribolovu s obale