KOSTRENA – ODRŽAN 11. PLIVAČKI MARATON

21. lipnja 2020. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

plivački maraton kostrenaKOSTRENA – U Kostreni je održan 11. Kostrenski plivački maraton na kojem je sudjelovalo 70 natjecatelja!
Unatoč kiši koja je padala tijekom cijelog jutra, dobre energije i prave sportske atmosfere nije nedostajalo. Program je započeo prijavom natjecatelja, a natjecanje se održalo istovremeno u dvije utrke  – na 1500 m i 3000 m. Start i cilj obje utrke bio je u moru ispod Konobe More, a natjecanje se boduje za KVARNER PLIVA kup.

Organizatori su osigurali nagrade sudionicima u nekoliko različitih kategorija.

Apsolutni pobjednik u utrci na 1500 m u muškoj kategoriji je Ivan Peko-Lončar, a u ženskoj kategoriji prvo mjesto pripalo je Smiljani Marinović.
U utrci na 3000 m u muškoj kategoriji pobjednik je Damian Gardašanić, dok je u ženskoj kategoriji pobjednica Stela Krajnik.

“Turistička zajednica Općine Kostrena i KDP Primorje zahvaljuju svim sudionicima na još jednom ugodnom sportskom druženju, te upućuju čestitke pobjednicima u svim kategorijama. Zahvaljujemo i Općini Kostrena na podršci manifestaciji, Crvenom križu, barkajolima, volonterima, Water Sports Kostrena, Konobi More i svima koji su doprinijeli  uspješno otplivanom 11. po redu Kostrenskom plivačkom maratonu”, navode organizator iz TZO Kostrena i KDP Primorje.

Pokrovitelj maratona je Općina Kostrena i Plodine d.d.

(kv)