KOSTRENA – Dodijeljene godišnje nagrade i priznanja najuspješnijim sportašima

19. veljače 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

kostrena sportašiKOSTRENA – Održano je proglašenje najuspješnijih sportaša i sportskih klubova u 2017. godini. Svečana dodjela nagrada i priznanja održana je u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji.

Sportaši iz Kostrene u 2017. godini ostvarili su niz velikih sportskih uspjeha na domaćim i inozemnim natjecanjima na čemu im se u svom pozdravnom govoru zahvalio načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić. Sportašicama i sportašima iskrene čestitke uputili su i zamjenica općinskog načelnika Đurđica Matešić- Bilobrk i predsjednik Odbora za sport i tehničku kulturu Teodor Jokić.

Godišnju nagradu za najbolju sportašicu u kategoriji do 18 godina dobila je Brigita Bedi iz Kickboxing kluba Sušak. U kategoriji najboljeg sportaša do 18 godina nagradu je dobio Tin Fike, član Jedriličarskog Kluba Galeb. Tomislav Milić iz Športskog ribolovnog društva Kostrena najbolji je sportaš senior u 2017. godini, a najbolja sportašica s invaliditetom je Tea Ivančić Jokić, članica Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom Rijeka. Godišnja nagrada Općine Kostrena za najuspješniju seniorsku ekipa u 2017. pripala je Odbojkaškom klubu Kostrena dok su Juniori NK Pomorca 1921 najuspješnija sportska ekipe u kategoriji do 18 godina.

Priznanja za sportska postignuća dobili su Frano Šestan, Rajko Kujundžić, Bojan Grego, Frane Grego, Sanja Hajdinjak, Martina Ronjga Vrkić, Darko Hajdinjak, Emil Peloza. Robert Scheidl i Edo Fike iz Jedriličarskog kluba Galeb, Tatjana Ećimović, Marijana Milić, Marijo Milić, Mateo Vukušić, Krešimir Milić i Ivica Dundović iz Športskog ribolovnog društva Kostrena, Tonka Mijaljević, Sara Tadej, Karlo Turk, Borna Babić, Vito Katnić, Tea Turčić, Ramona Radosavac, Dorian Burić, Fran Banić, Maro Šoić, Filip Đorđević, Vid Šoić, Vid Rukavina, Lucas Lencović, Lucia Lenović, Alex Draščić, Paulo Draščić, Jakov Tešar i Leona Lencović iz Karate kluba Kostrena, Leon Sitar, Toni Majnarić, David Čustić, Lovro Draginić, Paulo Motušić, Mislav Sever, Dorian Palinić i Hrvoje Sedlar iz Kluba podvodnih aktivnosti Kostrena, Diego Aldin, Ana Jović, Luka Ugrina, Petar Preglej, Pablo Babić i Ivan Matijević iz Kickboxing kluba Bura Kostrena.

Priznanje za doprinos kostrenskom sportu u 2017. godini dobili su i Vaterpolo klub Jadran Kostrena, Dora Brnić iz Boćarskog kluba osoba s invaliditetom Pulac i Eva Bedi, članica Kickboxing kluba Sušak.