KOMULNA – FIATLUX: POKOPAN BANDIĆ, PA ŠTO?

4. ožujka 2021. | Kategorija: Hrvatska

FiatLux-PhotoLucasPIŠE: FiatLux

                                                   Pokopan Bandić, pa što?

 

Još jedan iz plejade hrvatskih katolika iz Bosne napustio je ovaj svijet i uzburkao hrvatsku javnost bez ikakvog razloga. 

Što je on primjerice značio za građane Rijeke ili Pule? Apsolutno ništa, osim u dijelu kad je zbog statusa Grada Zagreba ozakonjeno da novac koji nije uzela država uzme Zagreb. Ako ima nepoznanica oko njega i njegovog rada to se tiče Zagreba, a ne ostatka Hrvatske. 

Činjenice o njemu govore da je bio član SKJ od 1974 g., primitivac koji je uništio Zagreb kako neki govore. Izbore je dobio sedam puta u Zagrebu što znači da je mreža dotepenaca toliko velika da je sam grad izgubio (odavno) gradski štih. Bandić je bio poznat po raznim verbalnim ispadima i prijetnjama novinarima, no u njegovom verbalnom arsenalu ipak se izdvajaju seksističke uvrede i patrijarhalno-patronizirajući odnos prema novinarkama. Tajne snimke koje su se preslušavale na suđenju Bandiću među ostalim su razotkrile kako je preminuli gradonačelnik psovao i urlao na svoje bliske suradnike dok je namještao zapošljavanje u Gradskoj upravi. Patološki lažov i muljator protiv koga je podneseno preko 200 kaznenih prijava.

Bandić je u Zagreb došao s jednim koferom, radio je u hladnjači. Ma kakav američki san, takvi tamo ne bi preživjeli ni dan. Čisti hercegovačko-hrvatski  san, lopovština, novac i moć! Jedan od 200.000 dotepeneca iz susjedne države koji vladaju našom.

Bandić je umro kako je živio i kako su mu dopustili da živi, što znači da se ne zna ni gdje ni kada. Neki izvori govore da je umro kod kuće, neki u restoranu, a neki kod prijatelja u kući. Postoji mogućnost da je umro u bolnici. Malo previše i za Bandića.

O mrtvima sve najbolje!