KEK: POKAZALI SMO KARAKTER EKIPE KOJA ŽELI VIŠE

20. veljače 2017. | Kategorija: Sport

Matjaž Kek

Matjaž Kek

SPORT – Nogometaši Rijeke pobijedili su Osijek 3:2 u utakmici 21. kola MAXtv Prve lige zadržavši šest bodova prednosti na vrhu ljestvice.
U odličnoj utakmici pogotke za Rijeku postigli su Franko Andrijašević (56′, 85′) i Mario Gavranović (18′).

U trenutku kada je Mario Zebec, nakon pet minuta sudačke nadoknade i posljednjih pokušaja Osijeka da dođe do remija, označio kraj utakmice krenulo je veliko riječko slavlje. Slavili su igrač, navijači, stručni stožer… Svima je bilo jasno koliko su vrijedni bodovi osvojeni u Gradskom vrtu.
– Zasluženo smo pobijedili i čestitke igračima koji su pokazali karakter. Bila je to dobra utakmica, igrale su dvije ekipe koje razmišljaju napadački. Igrači su pokazali karakter i gard ekipe koja ima svoj cilj i motiv i u sebi ono nešto. Posebice hvala našim navijačima koji su potegnuli do Osijeka, rekao je Matjaž Kek.
– Ima još 15 prepreka na putu do kraja. Znali smo da nas čeka motivirani protivnik koji je napravio iskorak u proteklom periodu. Pobjede u Gradskom vrtu jako puno znače. Pobjeda je tim važnija nakon 15 minuta blackouta koji nam se dogodio. Na otvaranju drugog poluvremena pokazali smo što nas zanima i o čemu razmišljamo, zaključio je Matjaž Kek.