KEK: Očekujem napadačku utakmicu, obje ekipe trebaju bodove

19. listopada 2017. | Kategorija: Sport

nogometni maestro Matjaž Kek

nogometni maestro Matjaž Kek

SPORT – Nogometaši Rijeke u četvrtak protiv Austrije Beč (21.05 sati) igraju utakmicu trećeg kola u skupini D Europske lige. Utakmica je to u kojoj će obje momčadi tražiti važne bodove u borbi za mjesta koja vode u drugi krug.
Riječki nogometaši odradili su trening na stadionu Ernst Happel koji je trenutno dom Austriji Beč za vrijeme rekonstrukcije njihovog stadiona.
– Znamo kvalitete suparnika, klub velike tradicije, kvalitetnih igrača, dobro vođen. Bit će zanimljiva, napadačka utakmica i njima je polazište isto kao i nama, ustvrdio je Matjaž Kek, trener Rijeke.
– Austria je klub velike tradicije. U zadnjih godina je možda malo u sjeni Salzburga, ali velika je inspiracija igrati na Prateru. Austria je protiv AEK-a pokazala kvalitetu. I jednoj i drugoj ekipi trebaju bodovi i zato vjerujem da će biti jedna dobra, napadačka utakmica. Ove dvije utakmice protiv Austrije Beč su ključne, ustvrdio je Kek.
Velika očekivanja pred ogled imaju i igrači Rijeke.
– Očekujemo da popravimo ovo što smo napravili u posljednjih nekoliko utakmica i da se dignemo gdje nam je mjesto i krenemo igrati kao što znamo, rekao je Dario Župarić.