JELENJE – ROBERT MARČELJA PO JOŠ JEDAN MANDAT

25. veljače 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
Robert Marčelja

Robert Marčelja

JELENJE – Dosadašnji načelnik općine Jelenje, Robert Marčelja, obznanio je da kreće po još jedan mandat.

“Objavljujem službenu kandidaturu za načelnika Općine Jelenje za iduće mandatno razdoblje u kojem planiramo novi investicijski ciklus i nove komunalne zahvate. Dokazali smo da se može normalnim pristupom s kvalitetnim timom ljudi i fokusom na bitno izgraditi i unaprijediti naše Jelenje, uz brojne kapitalne projekte”, naveo je Marčelja.

“Obnovljena zdravstvena stanica, izgrađeno reciklažno dvorište, nova LED rasvjeta, nova škola i dvorana u Dražicama prave su i nove vrijednosti koje smo stvorili.  Dokazali smo da se može i u našu zajednicu donijeli novi polet kroz sredstva iz Hrvatske i EU fondova te osigurali kontinuirani razvoj i stabilnost proračuna. Stoga istim tempom i žarom za naše Jelenje ulazimo u novi izborni ciklus”, naveo je.

Inače, Jelenje prolazi najveći investicijski ciklus u svojoj povijesti, od 50 milijuna kuna, a podršku Marčelji dali su PGS i SDP.

“Vjerujemo da će mještani još jednom dati podršku meni kao kandidatu za načelnika, ali i našoj listi i koalicijskom partnerima koja nudi nove investicije i daljnji napredak Općine Jelenje”, zaključio je Marčelja.