Igor Bišćan: Moramo biti na maksimumu da bismo mogli parirati Dinamu

9. ožujka 2019. | Kategorija: Sport

bišćanSPORT – Nogometaši Rijeke u nedjelju (Stadion Maksimir, 17.30 sati) gostuju kod Dinama u utakmici 24. kola Hrvatski telekom Prve lige.

Bijele očekuje težak zadatak, Dinamo je u četvrtak ostvario još jedan veliki uspjeh pobjedom protiv Benfice u Europskoj ligi, dok Rijeka proteklih tjedana muku muči s ozljedama.

– Manje više sve je jasno kakva nas utakmica očekuje. Ovo je vjerojatno najteža utakmica koju možemo igrati u prvenstvu, protivnik koji u prvenstvu i Europi pokazuje kvalitetu i moć. Jasno nam je da će biti jako teško, ali s druge strane kao sportaši se nadamo i vjerujemo da ćemo biti konkurentni, ustvrdio je Igor Bišćan u najavi utakmice protiv Dinama.

– Dinamo je postao preozbiljna momčad da bismo mogli računati na pad nakon utakmice protiv Benfice. Ne možemo računati na pomanjkanje motiva, svi igrači Dinama su dosad pokazali zavidnu razinu i morat ćemo biti na maksimumu, rekao je Igor Bišćan.

Utakmicu je najavio i Darko Velkovski kojem će ovo biti prvi nastup za Rijeku od prve minute.

– Bit će teška utakmica. Imamo dosta ozlijeđenih, ali vjerujem u kolege i stručni stožer da ćemo dati maksimum i nadam se da ćemo se vratiti s pozitivnim rezultatom, rekao je Darko Velkovski.