I TOGA IMA – ŽENA UKRALA SLIKU SA ŠTANDA NA KORZU

29. prosinca 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

cure girls ljudi zločin kriminal lopovRIJEKA – Sa štanda Udruge SKANI kreativni centar 50+ postavljenom na riječkom Korzu  ženska osoba srednjih godina, kraće crne kose ukrala je sliku članice udruge te se trčeći dala u bijeg. Autorica slike Emira Bijol, inače umirovljena profesorica glazbenog koja je izlagala svoje radove s drugim članicama Udruge, iznenađena njezinim činom nije se odmah snašla, a žena je ubrzo nestala u gužvi.

Radi se o slici veličine 40 x 30 cm, rađenoj tehnikom ulje na platnu, koja je autorici posebno draga. Iako se našalila da je to svojevrsni kompliment njezinom radu te da će sada naslikati još ljepšu, dodala je: – Nadala sam se ostaviti je svojoj djeci… 

Na štandu su izloženi radovi osoba treće životne dobi, koji pod vodstvom Anije Škrobonja uče slikati. U sklopu manifestacije “Rijeka Advent” Grad Rijeka i TZ Grada Rijeke ustupili su im štand, na kojem su  svoje radove prodavali u humanitarne svrhe, a u predstojećem razdoblju do 6. siječnja svakog će se dana svojim slikama predstaviti drugi članovi SKANI kreativnog centra 50+ u okviru programa “Izložba na Korzu”.

(kv)