HRVATSKA REPREZENTACIJA NA RUJEVICI

5. listopada 2017. | Kategorija: Sport

rujevicaSPORT – Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak je stigla u Rijeku. Izabranike Ante Čačića u petak (20.45 sati) na stadionu HNK Rijeka očekuje utakmica protiv Finske u sklopu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.
– Od prvog dana vjerujem u odlazak u Rusiju. Moramo se maksimalno koncentrirati na Finsku, poslije ćemo misliti na Ukrajinu, rekao je Filip Bradarić, nogometaš Rijeke, u redovima hrvatske nogometne reprezentacije.
– Drago mi je da smo tu na Rujevici, teren je u dobrom stanju i vjerujem da će nas navijači nositi do pobjede. Bila bi mi čast zaigrati na Rujevici. Najbitnije je da sam spreman i zdrav, ako zaigram dat ću sto posto, rekao je Bradarić.
Dubok trag u Rijeci ostavio je i Andrej Kramarić koji je u dresu Rijeke nemilice tresao mreže suparnika.
– Uvijek je gušt vratiti se u reprezentaciju. Povratak u Rijeku za mene je veliko zadovoljstvo i budi u meni lijepe uspomene. Ovdje sam proživio neke od najljepših dana u karijeri. Nadam se da ću i s reprezentacijom biti uspješan kao i u Rijeci, ustvrdio je Andrej Kramarić.
– Očekujemo odlazak u Rusiju, bez obzira na rezultate. Svi očekujemo dvije pobjede, na kraju je najbitnije ono što cijeli hrvatski narod očekuje, a to je plasman u Rusiju, zaključio je Andrej Kramarić.