HRVATSKA KATASTROFA – MILIJUNI KUNA NAŠEG NOVCA OTIŠLI U TURSKU ZA IMIGRANTE

8. rujna 2019. | Kategorija: Hrvatska
Dio ilegalnih imigranata zaustavljenih na hrvatskoj granici

Dio ilegalnih imigranata zaustavljenih na hrvatskoj granici – niti jedna izbjeglica, sve muškarci u jeku snage

HRVATSKA – Hrvatska je zemlja u kojoj gospodarstvo ne cvjeta. Jedina gospodarska grana koja koliko-toliko opstoji je turizam. Ali malo kiše, cjenovno jeftinija druga tržišta poput Turske ili Grčke, ili ne daj Bog nekakva sigurnosna kriza i sve ode u tri PM. Nema industrije, proizvodnje, brodogradnje, poljoprivrede, bilo čega što može ublažiti stanje.

Masovno se odlazi iz zemlje trbuhom za kruhom. Posla ima malo, a posla kojeg ima je slabo plaćen. Pohlepni poslodavci – jer im zakon tako dopušta – radije uzimaju jeftine radnike iz Srbije, Bugarske i Albanije nego domaće kojima bi trebali dati tisuću kuna više. Rezultat: ti domaći odlaze u Irsku, Njemačku, Kanadu.

Hrvatska šalje milijune kuna za imigrante u Tursku i Siriju.

I budali je jasno da država koja je u takvom stanju treba sve svoje snage – napose financijske! – uprti u vlastiti razvoj. Ulaganje u vlastito gospodarstvo i razvoj, jer samo tako si može osigurati budućnost. Ulaganje u mala obiteljska poduzeća, industriju, proizvodnju, poljoprivredu, i u turizam kao jednu od važnih – ali nikako jedine – gospodarske grane. Bez toga Hrvatska neće imati crnu budućnost, nego je uopće neće imati. U ovoj zemlji će ostati samo starci, trula politička kasta, njihova uhljebljena rodbina i mediji koji truju s idiotarijama o ustašama i partizanima, odnosu Srba i Hrvata (stvari koje nikoga ne zanimaju) one frustrirane sirotane koji su ostali u Hrvatskoj jer im životne prilike nisu omogučile drugačije.

A što radi Hrvatska? Za članstva u različitim međunarodnim organizacijama u svega posljednjih 24 mjeseci platila je 16,3 milijuna kuna, podatak je koji je iznio Jutarnji list. Na pomoć ilegalnim migrantima, koje dio medija pogrešno zove izbjeglicama, potrošeno je 30 milijuna kuna!

Republika Hrvatska – čitaj: svi mi porezni obveznici u ovoj zemlji – platili smo iz svojeg džepa tijekom 2017. godine, za pomoć inozemstvu, 355,26 milijuna kuna! 2018. godine za isto smo platili još dodatnih 452,63 milijuna kuna!

Vlada RH se pravda da su to odredbe Europske unije zbog kojih mora (!) izdvajati 0,1% ukupnog nacionalnog BND-a za takve svrhe. Ali Vlada RH ne kaže da se tih odredbi ne drži Njemačka, Francuska, Ujedinjeno Kraljevstvo, u Italiji je anti-imigrantska Liga postala najjača državna opcija za koju glasa gotovo 40% ukupnog biračkog tijela zemlje od 60 milijuna ljudi kojima je dosta divlje ilegalne migracije, države Višegradske skupine Mađarska, Slovačka, Češka, Poljska su pak najotvorenije pokazale srednji prst tim odredbama, itd.

Središnji gradski Park u Bihaću je postao zona ilegalnih migranata koji čekaju na priliku kršenja hrvatskog zakona ilegalnog ulaska u Hrvatsku

Središnji gradski Park u Bihaću je postao zona ilegalnih migranata koji čekaju na priliku kršenja hrvatskog zakona ilegalnog ulaska u Hrvatsku (foto kv)

U zadnjih 24 mjeseci mi – porezni obveznici – smo platili 19,2 milijuna kuna Turskoj za „pomoć izbjeglicama“. Da, dobro ste čuli! Hrvatski porezni obveznici financiraju Tursku! Za Sirijske izbjeglice smo platili dodatnih 1,5 milijuna kuna. Itd. itd. itd.

Ovi silni milijuni ne idu za domaće gospodarstvo, za pomoć malim obrtnicima, za pomoć otvaranja tvornica, za pomoć umirovljenicima… NE! Taj novac ide u Tursku, velikom demokratu Erdoganu.

(MM)