HOROR U RIJECI – U STANU PRONAŠLI MRTVU MUMIFICIRANU OSOBU

3. listopada 2017. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

policijaRIJEKA – Pravi horor u Rijeci! Iza zatvorenih vrata, daleko od pogleda susjeda – iako su neki sumnjali. Naime, tokom radova čišćenja jednog prizemnog stana kućnog broja 22 u Ulici Tina Ujevića u Rijeci, kako prenosi Jutarnji list, pronađeno je mumificirano tijelo! Svjedoci govore o stravičnom prizoru!

Naime, 22. rujna je u stanu izbio požar, a nakon kriminalističkog istraživanja pronađena je mrtva osoba, koja je bila u mumificiranom stanju te se pretpostavlja da je dotična preminula najmanje prije dvije godine. Kako se pretpostavlja riječ je o 70-godišnjoj M.U., koja se godinama smatra nestalom. A po svim naznakama njeno tijelo je u stanu držao sin 42-godišnji F.U. Ne zna se koji je razlog bio ovakvog nastranog ponašanja F.U.-a – je li riječ o mentalnoj bolesti, primanju mirovine preminule ili nešto treće.

Iz stana se mjesecima širio nesnosan smrad

Susjedi su šokirani, ali neki se nisu toliko iznenadili. F.U. je – kako se doznaje – bio sklon skupljanju smeća a iz njegova stana se već mjesecima širio nesnosan smrad na koji su mnogi susjedi upozoravali, ali nadležne službe nisu adekvatno reagirale. Na kraju se nagomilano smeće zapalilo i nakon intervencije otkriveno je tijelo mrtve osobe.

žF.U. je nakon požara pobjegao iz Hrvatske i otišao u Njemačku, gdje je i rođen. (kv)