HNK RIJEKA “ZABORAVILA” UPLATITI OBEĆANI PRIHOD ZA OBNOVU VUKOVARSKOG VODOTORNJA

8. studenog 2021. | Kategorija: Hrvatska

vukovarKVARNER – Vukovarski vodotoranj već je obnovljen i pušten u rad. U njemu se danas nalazi pohvalno izveden i osmišljen centar sjećanja posvećena Vukovaru i Domovinskom ratu. Mnogi su tada poslali donacije za njegovu obnovu, među kojima se svojevremeno hvalila i HNK Rijeka. Naime, medijski su najavljivali da će sav prihod ulaznica utakmice Rijeka-Istra, odigrane 2016., bit uplaćen za obnovu Vodotornja.

Sada doznajemo da se to nije desilo. Direktor HNK Rijeke Luka Ivančić je naveo: Zaboravili su.

“Što drugo mogu reći nego da nam je žao. Da, istina je, 2016. godine kada je u svibnju odigrana zadnja utakmica prvenstva Rijeka-Istra, a čiji je sam prihod trebao biti uplaćen u korist obnove vukovarskog Vodotornja, nisam bio direktor. Ali s obzirom na to da je ustanovljeno kako do uplate nije došlo – možemo grešku ispraviti.

Koliko nam je stalo do Vukovara, mi u HNK Rijeci uostalom pokazujemo prigodom svakoga gostovanja u tom dijelu Slavonije. Naša su baza uvijek i isključivo – Vukovar i njegov hotel Lav. Da, greška je napravljena, ispričavam se svima koji su bili na toj utakmici, ali u prošlost se ne možemo vratiti”, naveo je za Novi list Luka Ivančić, direktor HNK Rijeke.

(ZM)

podijeli ovu vijest... Share on FacebookTweet about this on TwitterPrint this pageEmail this to someone