GRAD CRIKVENICA POKLONIMA ZAŽELIO DOBRODOŠLICU PRVAŠIĆIMA

6. rujna 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

kutija-za-pokloneCRIKVENICA – Započela je još jedna školska godina, što je za neke označilo i nove izazove i nova prijateljstva sjedanjem u školske klupe.
Tim povodom je zamjenica gradonačelnika Grada Crikvenice Ivona Matošić, danas prvašićima sa područja Grada Crikvenice zaželjela dobrodošlicu i darovala svakome poklon kutiju sa priborom za likovni odgoj koja će svakome od njih jako dobro doći.

Zamjenica Matošić obišla je sve osnovne škole na području Grada Crikvenice, što uključuje dvije matične škole – Osnovnu školu Zvonka Cara i Osnovnu školu Vladimira Nazora u Crikvenici te područne škole u Selcu, Dramlju i Jadranovu.

Grad Crikvenica ove godine ima ukupno 76 prvašića u šest odijeljaka – jedan odjeljak u OŠ Vladimira Nazora i to 20 učenika, dva odjeljka u OŠ Zvonka Cara sa 32 učenika, jedan odjeljak u Područnoj školi Selce sa 12 učenika, jedan odjeljak sa 8 učenika u područnoj školi Dramalj te odijeljak sa 4 učenika u Područnoj školi Jadranovo.

Bilo je to zaista predivno i veselo prijepodne u kojem je imala priliku popričala sa svim prvašićima, upoznati se s njima te svakome od njih dodijeliti jedan lijepi šareni paket likovnog pribora te čestitku uz najljepše želje za ovu školsku godinu, kao i cijelo njihovo obrazovanje.