FORMIRANA VIJEĆA ŠMRIKA I KRALJEVICA

10. lipnja 2021. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Kraljevica

Kraljevica

KRALJEVICA – Formirana su Vijeća mjesnih odbora Kraljevica i Šmrika za mandatno razdoblje 2021.-2025.

Za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Šmrika je izabrana Sunčica Vučković. Vijeće mjesnog odbora Šmrika broji 7 članova. Od strane Hrvatske demokratske zajednice izabrani su Sunčica Vučković, Damir Blažina, Mathea Burić i Emanuel Peranić, a od strane koalicije stranaka Primorsko goranski savez – Građansko-liberalni savez – Hrvatska stranka umirovljenika Vilijana Kinkela, Ivan Toić i Vesna Bobuš.

Na konstituirajućoj sjednici Vijeća mjesnog odbora Kraljevica za predsjednicu je izabrana Suzana Baus Rakić. Vijeće mjesnog odbora Kraljevica broji 9 članova. Od strane Hrvatske demokratske zajednice izabrani Suzana Baus Rakić, Iva Fabris Jokić, Denis Domijan i Bojan Đanović, od strane koalicije stranaka Primorsko goranski savez – Građansko-liberalni savez – Hrvatska stranka umirovljenika Nella Devčić i Hranislav Trifunović, od strane Hrvatske stranke prava Violeta Prpić i od strane Socijaldemokratske partije Hrvatske Gordana Černi i Branko Cupać.

Gradonačelnik Dalibor Čandrlić pozdravio je sve izabrane članove Vijeća mjesnih odbora Kraljevica i Šmrika i čestitao na izbornoj pobjedi. Pohvalio je aktivnosti mjesnih odbora u mandatnom razdoblju 2017. – 2021. godine. „Izbori su iza nas te se nadam da će bez obzira na političke boje novo konstituirani mjesni odobri zajedničkim snagama stvoriti bolje uvjete za život svojih mještana, a ujedno i potaknuti mještane da se uključe u život sredine u kojoj žive.“ – poručio je gradonačelnik Dalibor Čandrlić.