Food Truck Festival na Trsatu ostaje sve do 12. rujna!

3. rujna 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana

hrana burger truckRIJEKA – Food Truck Festival na Trsatu ostaje sve do 12. rujna! 

Iako jesen polako kuca na vrata, to ne znači da uživanje u dobroj klopi, cugi i mjuzi mora stati! Na radost svih zaljubljenika u festivalski štih Nugentovog parka na Trsatu Food Truck Festival Rijeka potrajat će sve do 12. rujna. Brojni posjetitelji iz Rijeke i okolice, ali i znatiželjni turisti, rado posjećuju festival i uživaju u svim čarima koje pruža – izvrsnim zalogajima, osvježavajućim pićima najljepšem zalasku sunca i ne manje važno – odličnom programu koje su organizatori pripremili.

Tako i ovog vikenda slijedi šarolik sadržaj, čija uvertira slijedi već večeras kada su na rasporedu najbolji MTV hitovi i to u režiji resident DJ-a iz Rakhia Bara – DJ Dominatora. 

A kako bi se klinci i klinceze pripremili za novu školsku godinu i proveli posljednje ljetne trenutke na najljepši mogući način, na Food Truck Festivalu slijedi Family weekend posvećen upravo najmlađima! 

U subotu u goste dolazi poznati riječki mađioničar i iluzionist Andrej Škedel koji će s početkom u 13.30 h posjetitelje uvesti u svijet magije i iluzije. Ukoliko ne stignete na prvi termin, ne brinite se, jer će ponovno nastupati u 15.30 h. Od 14.00 h do 17.00 h će u Kids corneru biti radionica izrade narukvica prijateljstva koju će voditi Udruga Foliot.

Subotnja večer rezervirana je za uživanje u hitovima iz režije Super Cover Banda, u čemu će zasigurno uživati svi – i mali i veliki! 

U sklopu Familiy Weekenda pripremljen je i program za nedjelju, a riječ je o predstavi Los Flacos s početkom u 14.00 h. Flaca i Flaco su klauni koji će iznova oduševiti svojim veselim akrobacijama i cirkuskim vještinama. Od 14.00 h do 17.00 h će u Kids corneru biti radionica izrade zmajeva, a nakon dječjeg programa će se za dobru glazbu pobrinuti Alen Brentini s početkom od 20.00 h. 

Sljedeći tjedan također će obilovati zabavnim sadržajem za sve uzraste, a kako bismo ispratili ljeto i dočekali jesen u dobrom raspoloženju, organizatori su pripremili brojna glazbena, natjecateljska i zabavna iznenađenja! Food Truck festival možete posjetiti svakoga dana od 16.00 h do 24.00 h, a vikendom od 12.00 h do 24.00 h, najavljuju organizatori.

(kv)