FIATLUX: GDJE STE SAD BRANITELJI?

4. listopada 2020. | Kategorija: Hrvatska

FiatLux-PhotoLucasKOLUMNA – A gdje ste sad branitelji da nas brane od Kapetana Dragana i sličnih?

Janaf i Klub kojeg vodi Dragan Kovačević ( u tekstu Kapetan Dragan) stjecište je ministara, državnih službenika, zaposlenih u javnim i državnim firmama,sudaca i pravnika. Tamo se broji novac za provizije i jedu ostaci hrane. Milijun ili dva eura tamo se čuvaju u vrećama ili garažama. Sve smo to znali pa i tko koga čuva i tko ne smije na sud i koga će sud osloboditi ali nismo vjerovali kafanskim pričama. Djeca tih istih luduju automobilima , tuku ljude, izvode svakakve ludorije dok običan narod radi i plaća ih koliko god oni to odluče.Oni sami neće to prestati raditi a svi mi i dalje ćemo plaćati Kapetanu Draganu i društvu lijep život.

Branitelji i dragovoljci 91-96 kao „STUP OBRANE DRŽAVE“ kako se vole zvati vrlo brzo se okupe sa plinskim bocama, zastavama NDH kad se priča o srbima, ćirilici, komunistima, lgbt zajednici i sličnim pitanjima.

Kad se njihove stranke (HDZ,SDP,Bandicevci i HNS) dogovaraju kako da pljačkaju državu po tom pitanju nemaju mišljenje, a baš su oni ti koji bi trebali biti „stup obrane države“ i reagirati na Kapetane Dragane, ministre i svitu od par tisuća zaposlenih u državnim i javnim službama koji pljačkaju svih nas pa i njih.

Obrana države u mirnodopskom vremenu je suzbijanje pljačke, pravedno sudstvo, pravedna raspodjela novca, plaćanje poreza , nepostojanje nepotizma, prava svih manjina i slično (nešto kao u Ustavu RH). Izgleda da to ministrima, pravosuđu i stranačkim ljudima ne pada na pamet , a do afera i otkrivanja kriminalnih radnji dolazi samo kad se banda posvađa oko para.

Izgleda da niti 500.000 branitelja nema mišljenje o tome.

(FiatLux)