Festival jagoda u Selcu

23. svibnja 2023. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Festival jagoda u SelcuSELCE – Mala primorska mjesta sama po sebi odišu šarmom, imaju posebnu draž. Takvo je i naše Selce, smješteno na Rivijeri Crikvenica. A kada se tom prirodnom šarmu doda zanimljiva manifestacija, svjedočite dobitnoj kombinaciji. Naime, Selce će 27. i 28. svibnja biti domaćin jednog od najslađih festivala –  13. Festivala jagoda.

Dvodnevna manifestacija, osmišljena da privuče sve generacije, zadovoljit će najzahtjevnija nepca, okusne pupoljke i glazbene kriterije.

Cijeli vikend će sve biti u znaku tog slatkog voća, tako da se nemojte iznenaditi što će se Selcem širiti opojni miris jagoda gdje god se zateknete.

Program ovogodišnjeg Festivala jagoda oba dana započinje u 10:00 sati prodajnom izložbom jagoda, slastica, proizvoda od jagoda i suvenira.

Očekuju vas razne delicije od mnogima omiljenoga voća u obliku hrane, ali i pića – bola od jagoda i bosiljka, strawberry gin tonic, lokalno vino i prisnac, samo su neki od naših aduta. Da još nabrajamo ili već spremate stvari za naš slatki festival? Sve će biti popraćeno glazbeno-zabavnim programom za djecu i odrasle, a posebno nas veseli činjenica da će u subotu, 27. svibnja, od 19:00 sati sve prisutne rasplesati vrckave „Gelato Sisters“.