FESTIVAL CVIJEĆA U CRIKVENICI

29. ožujka 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

cvijećeCRIKEVNICA – Jedan je od najljepših proljetnih pratitelja svakako cvijeće pa mnogi već duže vrijeme s radošću i posebnom pažnjom uređuju svoje vrtove i okućnice.

Centar Crikvenice će ovih dana također poprimiti vedro ruho, jer će se od 30. ožujka pa do 2. travnja 2017. održavati proljetni, 17. po redu Festival cvijeća.

Posjetitelji će uživati u opuštenoj šetnji i biranju novih ljubimaca za svoj dom, a očekuje ih raznovrsna prodajna izložba cvijeća, sadnica i vrtnog programa. Posebno će mjesto na trgu pripasti prigodno uređenoj bonsai maslini te panelima na kojima će biti izloženi likovni radovi naših najmlađih kreativaca, djece iz vrtića i osnovnih škola.

U subotu, 1. travnja će sajam dobiti i glazbenu kulisu, jer od 9:30 h na crikveničkome trgu počinje svirati Trio Crikvenica. Izlagači će, kao i svaki put, rado pomoći svojim savjetima prilikom odabira biljaka, a u 11 h kreće i zanimljiva edukacija i prezentacija aranžiranja, organizirana u suradnji s Graditeljskom školom za industriju i obrt Rijeka.

Radno vrijeme sajma je od 9 do 19 sati.

Organizator 17. Festivala cvijeća je “Alpe-Adria-Expo” d.o.o., suorganizator TZG Crikvenice, a pokrovitelji Grad Crikvenica i “Eko-Murvica” d.o.o.

Posjetite proljetni Festival cvijeća u Crikvenici, uživajte u ugodnom ambijentu i razveselite sebe i svoje najmilije mirisnim i oku ugodnim poklonom!