Domagoj Pavičić: Drago mi je što ostajem u Rijeci

9. siječnja 2018. | Kategorija: Sport

nk-rijeka-logoSPORT – Domagoj Pavičić i u nastavku sezone nosit će dres Rijeke. Naime, Pavičić, koji je u rujnu prošle sezone stigao na posudbu iz Dinama, potpisao je ugovor na četiri i pol godine.

– Drago mi je što ostajem u Rijeci, rekao je Domagoj Pavičić nakon što je postao član HNK Rijeka.

Pavičić je dosad u dresu Rijeke skupio 18 nastupa postigavši pritom dva pogotka.

– Dobro sam se uklopio otkad sam stigao u klub, svi su me dobro primili i zadovoljan sam u Rijeci. Kao što sam naglasio i kada sam stigao početkom rujna, jako sam sretan što sam došao u Rijeku, dodao je Pavičić koji je dobrim igrama u prvom dijelu sezone u dresu zaradio mnoge pozitivne kritike.

– Na meni je samo da nastavim raditi i naravno izborim svoje mjesto u prvoj ekipi. Želja je u nastavku sezone u svakoj utakmici dati maksimum i ostvariti što bolje rezultate. Prvi dio prvenstva nismo odigrali na onoj razini na kojoj smo željeli, ali plasirali smo se u polufinale Kupa. I naravno odigrali jako dobro u Europskoj ligi, pobijedili Milan i bili smo na korak do drugog kruga, ustvrdio je Pavičić za kraj istaknuvši.

– Vjerujem da ćemo se dobro pripremiti pred nastavak sezone, te da će Rijeka i dalje ostvarivati odlične rezultate na radost svih navijača, zaključio je Domagoj Pavičić.