DOBRI REZULTATI ČLANICA ŽRK-a ‘Vinodol’

16. lipnja 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

novi vinodolski rukometNOVI VINODOLSKI – Djevojčice Ženskog rukometnog kluba „Vinodol“ aktivno su provele protekli vikend, te uspješno zatvorile natjecateljsku sezonu 2016/2017.

U subotu, 10. lipnja, ekipa ŽRK-a „Vinodol“ u sastavu Katarina Mataija, Laura Raštegorac, Lara Dugonjić, Lea Mataija, Nina Dragec, Teanna Halović, Nevia Andonov, Taša Đuranović, Petra Mikolić i Marija Buneta, natjecala se na turniru u mini rukometu “MINI RAPSKA ČETIRI ZVONIKA” u Rabu za djevojčice 2008. godište i mlađe. U konkurenciji od 8 ekipa, pobjedama i uvjerljivim rezultatima protiv Gospića, Zameta, Opatije i Kostrene, dakle bez ijednog poraza, djevojčice ŽRK-a „Vinodol“ izborile su finale. U neizvjesnoj utakmici s jednim golom razlike na kraju su savladale domaćina i osvojile zlato. Za najbolju petorku turnira odabrane su Nina Dragec i Laura Raštegorac.
U nedjelju 11.lipnja, ekipa 2006. i mlađe u sastavu Lana Anić Baričević, Nela Butorac, Laura Raštegorac, Natali Barac, Mia Rikanović, Rahela Kljaić, Ella Andonov, Laura Štrbac, Tea Bukovac, Katarina Mataija, sujdelovala je na Svečanosti proglašenja najboljih u natjecanju mladih Županije u natjecateljskoj sezoni 2016/2017 u Dvorani Centar Zamet. U konkurenciji od 6 županijskih ekipa, gdje su prvi put igrale veliki rukomet, djevojčice ŽRK-a Vinodol osvojile su drugo mjesto.
Proteklim vikendom završavaju aktivnosti kluba za sezonu 2016/2017. Klub danas broji 33 aktivne djevojčice, godišta od 2004. do 2010., koje treniraju u školskoj sportskoj dvorani OŠ Ivana Mažuranića, u dvije skupine, tri puta tjedno. Djevojčice su tijekom sezone sudjelovale u županijskom sustavu natjecanja za 2004. i 2006. godište, te na turnirima u mini rukometu u Umagu, Poreču, Matuljima, Opatiji, Čavlima, Gospiću, Karlovcu, Rabu. Klub je i ove godine sudjelovao u kreiranju programa manifestacije Fit4Novi. Uz financijsku podršku Grada Novi Vinodolski, donacije poduzetnika i obrtnika s područja Novog Vinodolskog i veliku podršku roditelja klub živi i aktivnosti održava sukladno planovima.