DOBRA VIBRA – KOSTRENSKA NOĆ

14. srpnja 2019. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Dobra-vibra-u-Zurkovu-Tradicionalna-Kostrenska-noc-potrajala-do-jutra_ca_largeKOSTRENA – Prepoznatljiva kostrenska ljetna fešta Kostrenska noć održana je i ove godine u organizaciji Turističke zajednice Općine Kostrena i Općine Kostrena te je privukla velik broj posjetitelja.

Uvala Žurkovo odisala je dobrom vibrom i odličnom zabavom. Program je započeo u 20:30 sati kada su započeli glazbeni nastupi i izložba kreativnih radova umjetnika iz Kostrene, Rijeke i okolice. Gastro ponuda je bila zaista bogata, pa su se tako u ponudi našla mesna i slatka jela, ali i salata od hobotnice koja je planula u vrlo kratkom roku.

Poznata kostrenska ljetna fešta i ove je godine donijela bogat glazbeni program uz nastupe poznatih domaćih izvođača: Nena Belana & Fiumensa, Night Express Banda i dua Fenix. Duo Fenix počeo je sa svirkom u 20:30 i zagrijao publiku, a glavni izvođači večeri Neno Belan & Fiumensi na binu su se popeli u 22:30 sati i izazvali oduševljenje publike koja je uživala u svakoj pjesmi. Nakon odlične zabave uz Belana & Fiumense na binu su se popeli dečki iz Night Express Banda i odličnom svirkom zabavili sve prisutne do ranih jutarnjih sati!

Organizator Kostrenske noći je Turistička zajednica Općine Kostrena, a sponzori i donatori su: Općina Kostrena, INA d.d., Dezinsekcija d.o.o., Mi – grad d.o.o., Nekretnine d.o.o. (kv)