DJEČJI TJEDAN U BAKRU

30. rujna 2023. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

 

Bakarski zaljev

Bakarski zaljev

BAKAR – “Jesen u Bakru sve je samo ne tmurna! Listopad započinjemo na najveseliji mogući način – tradicionalnim Dječjim tjednom. Bit će tu dramskih radionica i predstava, super dječjih filmova i kokica. Mađioničarske čarolije? I toga će biti. A tek slastica! Ne samo da ćemo ih klopati, nego ćemo ih naučiti i pripremati. Dođite nam stoga svi, mali i veliki – uživajmo zajedno u Dječjem tjednu u Bakru!”, navode organizatori Grad Bakar, TZ Grada Bakra i Društvo „Naša djeca“ Bakar

DJEČJI TJEDAN U BAKRU – PROGRAM:

02.10., PonedjeljakDJEČJI DAN 

Dom kulture „Matija Mažić“ u Bakru u 17:30 sati;

Predstavljanje sportskih klubova i kulturnih udruga s područja našeg Grada i njihov rad s djecom

Upisali biste dijete u slobodnu aktivnost, ali ne znate što se sve nudi na području Grada Bakra? Dođite na Dječji dan, djeca će moći upoznati sportove i kulturne udruge, vidjeti rekvizite i odabrati aktivnost, a roditelji će moći upoznati trenere/voditelje, doznati informacije o terminima, cijeni, mjestu održavanja i potrebnoj opremi. Dok djeca uživaju u mađioničarskoj čaroliji, roditelji mogu ispuniti upisnice i doznati sve željene informacije.

MAĐIONIČARSKA PREDSTAVA
Mađioničar Vladimir u naš će Dom u Bakru donijeti pravu magiju. Poznato lice s TV ekrana razveseliti će velike i male.

Face painting i show s balonima

03.10., UtorakDRAMSKA RADIONICA

Dođite u prostorije društva „Naša djeca“ (Senjska 372, ulaz sa ceste) na dramsku radionicu u 18 sati. Uz malo glume, puno druženja, a najviše igre, provedite veselu večer.

 

04.10., SrijedaFILMSKA VEČER

U prostorijama DND-u Bakar očekuje vas zabavna filmska večer s početkom u 18:00 sati

 

05.10., Četvrtak  – KAKO NASTAJU MASKE?

Posjet Udruzi Bakarske maškare (prostorije starog kina)u 17.30. Pridružite se tetama iz Društva „Naša djeca“ Bakar i saznajte što se tamo sprema i priprema za maškare.

 

06.10., Petak SLASNA RADINICA I KINO

U prostorijama Društva „Naša djeca“ Bakar održava se slasna radionica u 17:00 sati! Biti će za prste polizati!

Dječji film SUPER MARIO BROSS, Dom kulture „Matija Mažić“ u Bakru u 19:00 sati (ULAZ BESPLATAN)

 

07.10., SubotaOBILAZAK TAKALA

Posjet vinograd Takala i druženje s članovima PZ Dolčina u 14:00 sati.  Doznajte zašto i kako su nastali prezidi. Obavezne prijave na mob. 091 575 8857 (Maja) do 4.10.

 

08.10., NedjeljaŠUMSKA AVANTURA

Pridružite nam se na “Šumskoj avanturi na Hreljinskoj gradini” s početkom u 16:00 sati. Okupljanje je ispred dječjeg vrtića na Hreljinu gdje započinje zanimljiva avantura pod vodstvom pustolovnog vodiča Marka Sladića. Putem do starog grada Hreljina uživajte sa svojim mališanima u Markovim pričama o šumskoj flori i fauni i o preživljavanju u prirodi, a na Hreljinskoj gradini čeka vas puno zabave uz vesele šumske igre. Obavezna prijava na info@tz-bakar.hr

 

Za sva događanja ulaz je besplatan