DAVOR RADOLFI S BROJNIM GOSTIMA SPREMA LATINO SPEKTAKL U OPATIJI

9. travnja 2019. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

Davor Radolfi 01OPATIJA – Davor Radolfi, jedan od najpoznatijih izvođača temperamentne latino glazbe na ovim prostorima, 15. lipnja 2019. nastupa u Opatiji na velikom koncertu „Adriatica Latina“.

Ovim koncertom Davor Radolfi započinje svoju jednogodišnju turneju povodom 30 godina samostalne karijere, a na Ljetnoj pozornici će mu se, uz njegov Ritmo Loco Band, pridružiti i Tedi Spalato, Zorica Kondža, Bruno Krajcar, klapa Maslina, i drugi gosti iznenađenja.

Kao iznimno cijenjen glazbenik, Radolfi je poznat po vrhunskim koncertima uzbudljivih latino ritmova i pozitivne energije. Neke od najpopularnijih pjesama koje je snimio tijekom bogate karijere uključuju ljubavne balade i obrade bezvremenskih dalmatinskih i mediteranskih pjesama poput ‘Da života imam dva’, ‘Kad uistinu voliš ženu’, ‘Neka živim kako živim’, ‘Vino me je opilo’ itd. Ostvario je i zapažene duete – s Oliverom je otpjevao ‘Ljubav je tvoja kao vino’, Vanna i Radolfi podijelili su ‘Samo dvije riječi’, s Brunom Krajcarom poetsku pjesmu ‘Ura’, te suradnje s Terezom Kesovijom, Zoricom Kondžom, Alenkom Godec i brojnim drugim renomiranim umjetnicima.

Ulaznice za koncert kreću u prodaju u srijedu, 10. travnja 2019. po cijeni od 70 kuna. Cijena ulaznice s popustom za studente i umirovljenike iznosi 50 kuna, a popust se može ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija. Ulaznice se mogu kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr

(kv)