DANAS 8. IZDANJE OPATIJA FIGHT NIGHTA

29. prosinca 2017. | Kategorija: Sport

opatija fight nightSPORT – Tradicionalni opatijski borilački spektakl ovog se puta održava u novogodišnjem terminu u petak, 29. prosinca, ali i u novom prostoru. Opatija Fight Night 8 donosi deset atraktivnih mečeva po K-1 pravilima, a ring će ovog puta biti postavljen u klupskom prostoru novo-izgrađenog opatijskog Centra Gervais gdje će posjetitelji na raspolaganju tijekom cijele večeri imati i ugostiteljsku ponudu.

“Svake godine želimo fanovima borilačkih sportova u Opatiji, Rijeci i okolici ponuditi nešto novo i zanimljivo i upravo iz tog razloga smo se ovog puta odlučili ring preseliti pod najveću disco kuglu na Kvarneru u klubu Centra Gervais. Vjerujemo kako će to dati dodatnu draž našem tradicionalnom borilačkom spektaklu, publika će definitivno imati priliku uživati u atraktivnim potezima talentiranih opatijskih boraca, ali i njihovih opasnih protivnika”, rekao je Zoran Zdelar iz Opatija Fight Cluba.

“Ovogodišnji Opatija Fight Night donosi nastupe nekih novih i mlađih boraca. Došlo je do određene smjene generacija i fanovi će imati priliku ovog puta vidjeti u akciji neke borce koji im do sada nisu bili toliko poznati. No, možete biti sigurni kako će oni itekako opravdati priliku koja im je pružena i nadam se da će nošeni odličnom atmosferom u Gervaisu pružiti sjajne borbe”, poručio je Mladen Kranjčec, glavni trener Opatija Fight Cluba.

Na rasporedu će se naći ukupno deset borbi, a u posljednjem meču večeri u ringu će se naći i poznati bosansko-hercegovački borac Dženan Poturak, nekadašnji WAKO K-1 svjetski prvak koji je tu svoju zlatnu medalju osvojio pobjedom upravo nad Ivanom Stanićem. U ringu će se naći brojni domaći opatijski borci: Kristian Kolaj, Ivan Brguljan, Lovro Datković, Ivan Matiša, Tin Frleta, Isidora Đebnar, Larisa Velović, Mihael Frlan…

Jake snage Primorsko-goranske županije dodatno će pojačati Patrik Rapaić iz riječkog Mega centra pod vodstvom Igora Ivoševića, ali i Eugen Laljak iz Malog Lošinja. Protivnici stižu iz jednog od najuspješnijih srpskih kickboxing klubova, a radi se o Roning Gymu iz Novog Sada, dok će se neki morati suprotstaviti suparnicima iz karlovačkog Cicvara Teama pod vodstvom iskusnog Zorana Cicvare.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50 kuna za stajanje, 60 kuna za slobodno sjedenje i 80 kuna VIP ulaznice koja donose rezervirano mjesto u prva tri reda. Mogu se kupiti u Dallas Music Shopu u Rijeci, a u Opatiji na dva prodajna mjesta – caffe bar Monokini i restoran Bianco&Nero u sklopu sportske dvorane “Marino Cvetković”. Nakon što je dio ulaznica već unaprijed prodan partnerima i pokroviteljima, u prodaji je preostalo svega oko 450 ulaznica.