CRIKVENICA – Proljetnim završetkom kao pobjednici II. muške košarkaške lige Zapad, očekivali smo kvalifikacije s umjerenom dozom optimizma, vjerujući u naše dečke, u čvrstoću htjenja ostvarenja sna jedne generacije pod crikveničkim obručima.

“Pratili svaku utakmicu i kad su presudili sitni detalji, bili smo zadovoljni jer su dečki dali maksimum, ali nekad zaista u sportu treba imati i mrvicu sreće za ostvarenje snova. I kao što znamo, nekad sreća prati hrabre, spletom okolnosti, razumom Saveza, naši košarkaši su prvoligaši! Zasluženo! Želje i snovi su postali stvarnost, Crikvenica ima prvoligaša! S neopisivom radošću pročitali smo radosnu vijest iz Saveza, te nestrpljivo čekamo kvalitetnu prvoligašku košarku u Crikvenici!”, navode čelnici Crikvenice.

Čestitke strpljivom i razumnom rukovodstvu kluba, čestitke vrhunskim trenerima koje ovaj klub oduvijek ima i cijeni, i naravno puna podrška igračima, starijima neka budu strpljivi s mladim lavovima!

Vjerujemo da će KK Crikvenica biti tvrd orah na domaćem terenu za mnoge prvoligaše, te uz neko iznenađenje na gostujućim utakmicama, vjerujemo u zadržavanje statusa prvoligaša!

Pozivamo sportaše i ljubitelje kvalitetne košarke na podršku u domaćim utakmicama u Gradskoj sportskoj dvorani u Crikvenici, u kojoj će se vjerujemo opet tražiti slobodno mjesto.

(kv)