CRIKVENICA – ZA VALENTINOVO USVOJITE STABLO

6. veljače 2021. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Iznenadite voljenu osobu unikatnim poklonom za Valentinovo

CRIKVENICA – U Crikvenici se već nekoliko godina zaredom kroz projekt Drvored ljubavi daje mogućnost usvajanja stabla uz koje se nalazi pločica sa natpisom po želji kao unikatan i poseban poklon za Valentinovo.

Ovaj projekt usvajanja stabala, poklanjanja poklona voljnim osobama, a istovremeno i ozelenjivanjem područja grada Crikvenice, veoma je dobro prihvaćen od samog početka te se nastavlja i ove godine. Stabla se svake godine veoma brzo usvoje i dobiju svoje vlasnike ne samo iz Hrvatske već i izvan granica Hrvatske.

Ove će se godine Drvored ljubavi zasaditi na dvjema lokacijama. Nastavit će se sadnja Drvoreda ljubavi uz šetnicu Dubračina te će biti moguće usvojiti 20 stabala raznih vrsta, dok će druga lokacija biti kod Srednje škole dr. Antuna Barca gdje će usvojitelji moći usvojiti 2 stabla.

Kao i dosadašnjih godina, i ove će godine cijena za usvajanje stabla biti 300,00 kuna, a uz svako stablo dolazi i metalna pločica sa natpisom po želji usvojitelja.

Stabla se sade u ožujku odnosno travnju, s obzirom na vrstu, vrijeme sadnje i vremenske prilike te se o njima brine komunalno trgovačko poduzeće Eko Murvice. Nakon sadnje, odnosno usvajanja bit će postavljene i pločice uz svako stablo.

Za usvajanje stabala svi zainteresirani mogu se javiti na mail adresu: anja.baricevic.biuk@crikvenica.hr ili na broj telefona 051/455-404 te tako usvojiti stablo kao lijepu uspomenu ili darovati stablo kao jedinstveni poklon.