CRIKVENICA – Ususret Svjetskome danu zdravlja, nordijsko hodanje

31. ožujka 2023. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Ususret Svjetskome danu zdravlja – nordijsko hodanjeCRIKVENICA – U povodu obilježavanja Svjetskoga dana zdravlja (7. travnja), Gradsko društvo Crvenoga križa Crikvenica, u suradnji s KŠR-om Gorovo, organizira nordijsko hodanje s usponom na Kotor, koje će se održati srijedu, 5. travnja.

Polazak je u 16 sati ispred Gradske sportske dvorane Crikvenica, gdje će se sudionici najprije razgibati uz stručno vodstvo, a zatim će lakšom stazom hodati do Kotora. Svim sudionicima se savjetuje da uzmu bočicu vode, te prilagode odjeću i obuću vremenskim uvjetima. Hoda se na vlastitu odgovornost.

– Svjetski dan zdravlja ove godine obilježava se pod sloganom “Zdravlje za sve” jer nas želi podsjetiti na izgradnju svijeta koji bi trebao biti još više usredotočen na očuvanje i postizanje zdravlja svih ljudi. Pozivamo sve sugrađane, posebno naše umirovljenike, da se pridruže našoj šetnji i na taj način pridonesu svome zdravlju – poručuje Irena Gašparović, ravnateljica Gradskoga društva Crvenoga križa Crikvenica.