CRIKVENICA: UDVOSTRUČIO IZNOS BOŽIĆNICA ZA NAJSIROMAŠNIJE UMIROVLJENIKE, UMJESTO 150 DOBIT ĆE 300 KUNA

20. studenoga 2020. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj
Pin on Amazing faces

Ako ima mirovinu manju od 2.500 kuna umjesto dodatnih 150 kuna dobit će 300 kuna.

CRIKVENICA – “Briga o sugrađanima starije životne dobi važan je segment te jedan od načina na koji im se možemo odužiti za sve trenutke i godine koje su oni proveli brinući o nama i osiguravajući nam sve što nam je bilo potrebno dok smo odrastali”, navode iz Grada.

“Kako bi uljepšali našim umirovljenicima predstojeće blagdane, iznos božićnica koji smo do sada isplaćivali, ove godine će biti udvostručen. Dakle, umjesto dosadašnjih 150,00 kuna, ove godine umirovljenici čija je mirovina 2.500,00 kuna ili manje, dobit će 300,00 kuna božićnice od Grada Crikvenice”, kazala je zamjenica gradonačelnika Ivona Matošić Gašparović.

S obzirom na izvanredne okolnosti, a vodeći računa o zaštiti zdravlja naših sugrađana, ove godine podjela božićnica biti će organizirana na drugačiji način. Isplata božićnica vršit će se u poslovnici FINA-e u Crikvenici u razdoblju od 23.11.– 28.12.2020. godine. Za preuzimanje božićnice, potrebno je u navedenom razdoblju doći u poslovnicu FINA-e u Crikvenici, ponijeti sa sobom osobnu iskaznicu te dokument iz kojeg je vidljiv OIB (na primjer: zdravstvena iskaznica).

Umirovljenici nisu obvezni osobno preuzeti božićnicu. Za njih to može učiniti i netko drugi uz obvezno predočenje vlastite osobne iskaznice te predočenje osobne iskaznice umirovljenika za kojeg se podiže božićnica kao i dokument iz kojeg je vidljiv OIB korisnika božićnice.

Sve dodatne informacije možete dobiti u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti na broj tel. 455-483.