CRIKVENICA – počinju radovi

20. rujna 2022. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

radovi_na_cesti_znakCRIKVENICA – Nakon ljetne stanke radova zbog turističke sezone, u okviru projekta „Sustav odvodnje otpadnih voda: Aglomeracije Novi Vinodolski, Crikvenica i Selce“, koji je jedan od najvažnijih infrastrukturnih projekata na području Primorsko-goranske županije, nastavlja se s radovima u svrhu realizacije svih ciljeva projekta.

Radovi su počeli  16. rujna na sljedećim lokacijama u Crikvenici:

Dramalj: Klanfari, Ul.Kačjak kod kb.50a, Ul.Kačjak kod kb.58 i 67a, Ul.Manestri, II. prilaz M. Muževića, Braće Košuljandić od kb. 73,

I. prilaz M. Muževića, Josipa Tome Košuljandića,

Crikvenica: Kralja Tomislava, Vatroslava Lisinskog,

19.rujna na sljedećim lokacijama u Crikvenici:

Crikvenica: Kotorska,

Selce: Matkino, Jasenova i Brdo,

16. rujna na sljedećim lokacijama u Novom Vinodolskom:

Povile: Milana Butkovića

Novi Vinodolski – Grabrova: između ulice Sopot i izlaza na DC kod kb. 13, Sopot.

Također, ovisno o dobivanju suglasnosti Županijske uprave za ceste i Hrvatskih cesta očekuje se uskoro početak radova na područjima:

Crikvenica-istok kod pothodnika spoj Zidarske i DC8, DC8  RO2-RO1, te na području Grada Novog Vinodolskog u Povilama DC8

VIO Žrnovnica Crikvenica Vinodol d.o.o. zahvaljuje svim građanima koji su od početka provedbe projekta morali u nekoj mjeri prilagoditi način svog svakodnevnog funkcioniranja, na strpljenju i razumijevanju.

“Doprinos građana izuzetno je važan za ostvarenje cilja ovog projekta, za uspostavu poboljšanog sustava odvodnje i pročišćavanja otpadnih voda te vodoopskrbe, a sve u svrhu očuvanja mora i vodnih resursa te zaštite okoliša”; navode u Gradu.