CRIKVENICA – PLESNO NATJECANJE

20. travnja 2022. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Croatia Dance Open 2022. – međunarodno plesno natjecanje ove subote u CrikveniciCRIKVENICA – 23. travnja 2022. u Gradskoj sportskoj dvorani Crikvenica okupit će se oko 16 plesnih udruga i preko 500 svjetski priznatih plesača kako bi se natjecali na međunarodnom plesnom festivalu „Croatia Dance Open 2022 International“.

Natjecanje će privući velik broj priznatih plesača iz cijele Hrvatske i inozemstva. Cilj natjecanja je povezivanje plesnih organizacija različitih stilova, promicanje plesa kao umjetničkog oblika na lokalnoj i međunarodnoj razini te poticanje društvene socijalnosti djece i odraslih uz promoviranje zdravog života. Natjecanje promovira ples kao univerzalni jezik neovisno o plesnoj disciplini ili dobnoj kategoriji.

Croatia Dance International jedinstvena je prilika brojnim plesačima da jednom godišnje javno pokažu svoje sposobnosti i umijeća te zato ima veliki kulturni i sportski značaj za Hrvatsku.

Početak natjecanja je u 10 sati, a završetak oko 18 sati. U stručnom žiriju nalaziti će se osvajači brojnih državnih, europskih i svjetskih odličja. Na natjecanje se mogu prijaviti plesači iz Hrvatske i inozemstva.

Natjecanje je otvoreno za sve plesne discipline i dobne kategorije. Natjecatelje očekuju novčane nagrade, brojni pehari, medalje i diploma. U sklopu natjecanja organizirati će se specijalni veliki plesni „Show Battle“.

Natjecanje je otvoreno za sve posjetitelje uz naplatu ulaznice, a cijena ulaznice je 50 kn.