Grad Crikvenica privodi kraju još jedan veoma važan infrastrukturni projekt na području grada. Pri samom završetku su radovi na poslovno-društveno-sportskom objektu u Gornjem kraju.

Objekt je smješten na zemljištu veličine 1.400 četvornih metara, a sastoji se od suterena, prizemlja i prvog kata, a osim boćališta ima trgovinski prostor, kafić i prostor za Mjesni odbor Crikvenica – istok. U suterenu je glavni prostor sportske dvorane s četiri staze za boćanje i tribinama. Dvorana ima garderobe sa sanitarijama za sportaše te zasebne sanitarije za goste, a valja istaknuti da je dvorana prilagođena i osobama smanjene pokretljivosti. U prizemlju se nalaze kafić i galerija te prostor boćarskog kluba, dok su prostor Mjesnog odbora i trgovina smješteni na prvom katu.

Izgradnjom društveno-kulturno-sportskog centra Gornji kraj svi boćari s područja Grada Crikvenice dobit će suvremeni prostor za treninge i natjecanja. Gornji kraj konačno će dobiti mjesto za okupljanje, prostorije mjesnog odbora i trgovinu. Uskoro će početi i radovi na izgradnji vrtića Gornji kraj. Izgradnjom vrtića zaokružit ćemo cjelinu i mještanima Gornjeg kraja stvoriti pravi centar mjesta i zasigurno podignuti kvalitetu života. Zahvalio bih stanovnicima Gornjeg kraja na razumijevanju koje su imali za vrijeme trajanja radova, a siguran sam da su zadovoljni izvedenim radovima i da će s veseljem boraviti u novom objektu, kazao je gradonačelnik Rukavina.