CRIKVENICA – Grad priložio listu točnih potpisnika ugovora za povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća

3. ožujka 2023. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

CRIKVENICA – Slijedom naše objave od 8. veljače, objavljene na službenoj web-stranici Grada Crikvenice te službenome Facebook-profilu Grada Crikvenice, donosimo demanti na tekst Potpisani ugovori – povećanje energetske učinkovitosti obiteljskih kuća i korištenje obnovljivih izvora energije, ističu u Gradu Crikvenici.

Naime, toga dana u 13:00 sati u sali za sastanke u zgradi Gradske uprave Grada Crikvenice okupili su se potpisnici Ugovora o sufinanciranju izrade projektne dokumentacije povećanja energetske učinkovitosti obiteljskih kuća i korištenja obnovljivih izvora energije na području grada Crikvenice. Kako bi Grad Crikvenica potaknuo i olakšao prijave na Javne pozive Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Republike Hrvatske, osigurao je sredstva za sufinanciranje izrade projektne dokumentacije. Na samome kraju teksta naveli smo listu građana koji su ostvarili pravo na sredstva na temelju provedenoga Javnoga natječaja krajem 2022. godine: Željko Blažeković, Draženka Bolf, Mladen Pađen, Goran Katnić, Željko Vukić, Milorad Barac, Đurđica Jendrašić te Belinda Posarić. Naime, omaškom nismo istaknuli da je riječ o građanima koji su potencijalni potpisnici Ugovora za odobrena sredstva, već smo naveli da je riječ o građanima – potpisnicima ugovora, što nije istoznačno. Građanin koji je udovoljio svim uvjetima Natječaja, ali nije potpisao Ugovor jest gospodin Željko Vukić.  Slijedom toga, kako navodi njegova supruga gospođa Vesna Vukić, oni nisu ni korisnici sredstava. Ovim putem zahvaljujemo gospođi Vukić na upozorenju na pogrešan navod te javno upućujemo ispriku za moguće neugodnosti zbog netočna navoda.

Prilažemo listu građana – potpisnika ugovora:  Željko Blažeković, Draženka Bolf, Mladen Pađen, Goran Katnić, Milorad Barac, Đurđica Jendrašić te Belinda Posarić, navode iz Grada Crikvenice.