CRIKVENICA – DRVORED LJUBAVI IDE DALJE

10. veljače 2017. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

crikvenica drvored ljubavi cvijećeCRIKVENICA – Vrlo brzo se je pokazalo da predviđenih 8 stabala Alepskog bora nije dovoljno za zadovoljiti veliki interes pa je otvorena i nova lokacija za sadnju dodatnih 12 stabala. Za sadnju dodatnih stabala odabrana je šetnica između Crikvenice i Selca. Predivnu lokaciju, uz samo more, krasit će novih 12 stabala tamarisa, koji će kao i alepski bor biti zasađeni u ožujku uz prisustvo svojih novih vlasnika i postavljanje pločice sa željenim natpisom.

“Presretni smo što je na naš poziv na uključivanje u nastavak projekta Drvored ljubavi odaziv bio tako dobar, što nam je potvrda da je prepoznata ova lijepa inicijativa koja osim darivanja drugih ima svrhu darivati i okoliš i naš grad! Izuzetno nam je drago da su se u projekt uključili ljudi iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva kako bi se svakim svojim dolaskom mogli podsjetiti na svoju ljubavi i pratiti život stabla”, navode organizatori.

“S ponosom ističemo da smo u posljednjih dvije godine kroz projekte I ja imam svoje stablo, Drvored ljubavi i Dan planeta zemlje, u suradnji s našim građanima, poduzetnicima i svima koji vole Crikvenicu, zasadili preko 90 stabla! Veselimo se novim aktivnostima i projektima te zajedničkoj sadnji novih stabala!”, zaključuju. (kv)