CRIKVENICA – DRUŠTVO NAŠA DJECA PODIJELILO POKLONE DJECI

14. prosinca 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

crikvenicaCRIKVENICA – Društvo Naša djeca organiziralo je program u dvorani Zora u 10.30. sati – Sv. Nikolu i Djeda Božićnjaka da uljepšaju dan bolesnoj i siromašnoj djeci, djeci s poteškoćama u razvoju i s invaliditetom, te djeci posebne grupe vrtića.

“Ovom prigodom smo proveli dvije akcije zajedno: Za osmijeh djeteta u bolnici i Prijatelj prijatelju. Prva je sa ciljem humanizacije bolničkog liječenja i sa željom da se mali pacijenti brzo oporave i zdravi vrate svojim obiteljima, a da ujedno i shvate da nisu zaboravljeni u ovom bajkovitom mjesecu punom ljubavi i darivanja u našem gradu. Druga akcija Prijatelj prijatelju je tradicionalno druženje Društva Naša djeca s djecom Centra Izvor Selce, s djecom s poteškoćama u razvoju i invaliditetom te djecom posebnog programa vrtića s ciljem da zajedno kroz suradnju postižemo bolje rezultate u našem prijateljstvu osmišljavajuci razne akcije i aktivnosti u njihovo slobodno vrijeme kako bi im djetinjstvo bilo ljepše i zabavnije”, naveli su organizatori.

“DND je humanitarna udruga građana ljubitelja djece koja kroz odgojno-obrazovne sadržaje uz podršku grada Crikvenice, odgajatelja, učitelja, roditelja i svih ljudi dobre volje radi s djecom i za djecu u našem gradu. Vrijedne ruke naših članica tete Slavice, Keti, Vesne, Mice, Gojke, Nele, Elme, Jadranke, Branke i Šire , pokrovitelja Grada, naših donatora građana omogućuju nam realizaciju ove manifestacije”, istaknuli su.

“Sv.Nikola i Djeda Božićnjak oduševili su i razveselili naše mališane a oni su im podijelili 250 poklona i školski pribor na zadovoljstvo svih nas. Osmijeh na licu naših dragih prijatelja, naš je veliki ponos i dika te smo uvidjeli da je naš cilj postignut. Darivali smo ih slatkišima, bonovima, poklonima i svi oduševljeni s malim stvarima. Pjesmom i smijehom uzvratila su nam djeca s roditeljima, svi smo uživali, bilo je dirljivo do poneke suze radosnice”, naveli su aktivisti DND Crikvenica.