Crikvenica Cup 2021.

8. lipnja 2021. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

Crikvenica Cup 2021.Rivijera Crikvenica, kao dinamična rivijera rekreacije i zdravlja, podržava i raduje se svakom sportskom događanju, a pogotovo onom koji naše najmlađe uči da je „u zdravom tijelu zdrav duh“.

Crikvenica je opet ponosni domaćin osmog po redu Međunarodnog dječjeg nogometnog turnira „Crikvenica Cup“, koji će se održati od 10. do 13. lipnja na Gradskom stadionu u Crikvenici. Kako bi se uskladili s važećim epidemiološkim mjerama, osim Crikvenice, utakmice će se igrati na terenima u Jadranovu, Triblju, Hreljinu i Novom Vinodolskom.

Prijave su zatvorene te će na turniru ukupno sudjelovati 173 tima, a sudionici, osim iz Lijepe naše, dolaze iz Slovenije, Mađarske, BIH i Ukrajine. Na turniru sudjeluju ekipe u dobi od 8 do 13 godina u pratnji roditelja i trenera, što čini brojku od otprilike 2.000 dragih nam gostiju/sudionika, a ukupno se očekuje oko 4.600 noćenja u raznim smještajnim objektima od Dramlja do Novog Vinodolskog. Da crikvenički organizatori godinama odrađuju izvanredan posao, govori i činjenica da je veliki broj klubova povratnika. Sportski dio programa održat će se u petak, 11. lipnja od 11 do 20 sati, u subotu, 12. lipnja od 8 do 18 sati te u nedjelju, 13. lipnja od 8 do 15 sati. Svečano zatvaranje i podjela pehara i medalja je predviđena za 13. lipnja u 16 sati na Gradskom stadionu u Crikvenici.

Organizator „Crikvenica Cupa“ je Udruga „Crikvenica Cup“, a sponzori su Grad Crikvenica, Primorsko-goranska županija, TZ Kvarnera, TZG Crikvenice, Grad Novi Vinodolski, TZG Novi Vinodolski, „Jadran“ d.d. Crikvenica, „Eko-Murvica“ d.o.o.