„CRIKVENICA 4 PETS“ – MANIFESTACIJA ZA NAJVEĆE NJUŠKE

17. rujna 2018. | Kategorija: Kraljevica, Crikvenica, Novi, Senj

psiCRIKVENICA – U Crikvenici će se od 21. do 23. rujna održati drugi po redu „Crikvenica 4 Pets“, manifestacija koja je u 2017. godini osvojila zasluženu nagradu „Simply The Best“ za najbolje tematsko događanje višednevnog trajanja u kategoriji „Inovativni projekt u turizmu“.

“Kao što joj samo ime kaže, manifestacija je to koja je u potpunosti posvećena kućnim ljubimcima, a posjetitelje očekuju raznovrsne zabavne aktivnosti na čak dvije lokacije – u centru Crikvenice i na plaži za pse „Podvorska“, na kojoj su se i ovoga ljeta opuštali i uživali psi i njihovi vlasnici iz brojnih zemalja”, navode organizatori.

U petak, 21. rujna, u centru grada vas očekuje sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 16 do 19 sati. Od 17 sati će Malinois klub „Kvarner“ prezentirati Agility sport za pse, a održat će se i demonstracija osnova dresure i trikova sa psima te korisna interaktivna radionica s vlasnicima pasa.

Subota, 22. rujna, je rezervirana za Nacionalnu kinološku izložbu CAC Crikvenica u organizaciji Hrvatskog kinološkog saveza od 9 do 17 sati te sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce od 10 do 19 sati u centru grada.

“Kako bi uživali i naši najmlađi, u nedjelju, 23. rujna, od 9 sati će se na glavnom trgu održavati likovna radionica za djecu (tema: kućni ljubimci), zabavljat će ih klaunovi, a uživat će i u dječjoj predstavi „Doktor od životinjica“ te u dječjim plesnim i pjevačkim nastupima. Od 17 sati slijedi karneval kućnih ljubimaca. Kako bismo se naučili novim vještinama za naše čupavce, od 18 sati održavat će se cooking show za ljubimce – izrada slastica namijenjenih upravo njima. Od 10 do 19 sati održavat će se, kao i svaki dan manifestacije, sajam proizvoda i usluga za kućne ljubimce”, ističu.

“Na drugoj nas lokaciji, točnije na plaži za pse „Podvorska“ od 15:30 sati očekuje uređivanje i priprema ljubimaca za ranije spomenuti karneval, a s iste lokacije je start maškarane povorke ljubimaca i vlasnika”, zaključuju. (kv)