U ponedjeljak, 20. siječnja ove godine, privremeno će se od 22:00 sata do 6:00 sati u utorak, 21. siječnja 2020. godine obustaviti isporuka vode u naseljima Svilno, Grbaste i Tutnovo u gradu Rijeci te na području cijele općine Čavle i Jelenje. Razlog privremenog prekida su radovi na rekonstrukciji cjevovoda u vodospremi Vojskovo.

Za vrijeme privremenog prekida vodoopskrbe, opskrba vodom bit će omogućena putem autocisterni koje će kružiti navedenim područjem te autocisterne kod Psihijatrijske bolnice Lopača.

Mole se korisnici vodne usluge da se opskrbe dovoljnim količinama vode.

Nakon završetka radova i ponovnog uspostavljanja vodoopskrbe tj. dolaska vode, molimo da se voda pusti da istječe dok se ne razbistri.

U slučaju lošeg vremena radovi će se odgoditi.

Popis područja koje će ostati bez vode dostupan je na internetskim stranicama Rijeka Kontakt Centra. Informacija se može dobiti i u KD VODOVOD I KANALIZACIJA d.o.o. na broj telefona 211 906.

Radovi zbog kojih dolazi do privremenog prekida u vodoopskrbi dio su oko 6,7 milijuna kuna vrijedne investicije – rekonstrukcije oko 670 metara tlačnog cjevovoda i izgradnje iste dužine opskrbnog cjevovoda od crpne stanice „Kukuljanovo“ do vodospreme „Vojskovo.