CAPPELLI POZVAO KOMADINU NA SUČELJAVANJE?

5. ožujka 2021. | Kategorija: Hrvatska

Gari-Cappelli2-300x300KVARNER – Za televiziju N1 Gari Cappelli, kandidat za župana Primorsko-goranske županije kojeg podržava HDZ naveo je kako o aktualnom županu Zlatku Komadini zamjera nedovoljno brzo rješavanje problema i želi razgovarati – javno – s njim o tome.

“Ja ću ga pozvati, pa mi nismo imali sukoba i moći ćemo razgovarati i o Marišćini i o 3. maju, kao i svim drugim stvarima – sramotno bi bilo da HDZ nema jakog kandidata, dva, tri ministra za utrku neka se vidi što sve radimo za županiju koja slovi kao lijeva…”, rekao je Cappelli.

“O svemu možemo razgovarati, evo LNG. Ako Mirela Ahmetović bude htjela razgovarati, doći ću u Omišalj da mi još jednom ona kaže kako vidi situaciju s LNG-om. No moramo početi shvaćati da ako je neka struka rekla da nešto može, mi se s tim možemo i ne moramo slagati. Na moru može doći do mnogo ozbiljnijih problema nego što je neki LNG terminal, a turisti dolaze na mjesta koja vole neovisno o tome je li se tamo postavio LNG terminal ili ne”, naveo je Cappelli.

Komadina još nije odgovorio na poziv koji zvuči kao poziv na sučeljavanje.

(kv)