ČANAĐIJA: ONO JE BIO LOŠ DAN, IDEMO DALJE

19. kolovoza 2018. | Kategorija: Sport

Rujevica

Rujevica

SPORT – Nogometaši Rijeke u nedjelju protiv Rudeša igraju četvrto kolo Hrvatski telekom Prve lige. Utakmica je na rasporedu u 18.30 sati na stadionu HNK Rijeka.

– Moramo gledati prema naprijed jer nogomet se igra dalje. Čeka nas HNL i utakmica protiv ekipe koja je u svim utakmicama pokazala da je protivnik kojega moraš poštivati i koji može iznenaditi. Moramo se stabilizirati i doći do bodova koji bi bili najbolji lijek, ustvrdio je Matjaž Kek, trener Rijeke.

– Prošao sam puno ovakvih trenutaka u karijeri, ne volim da su euforije kada se pobjeđuje, volim biti samokritičan i objektivan kada se dogodi ovakav rezultat. Rekao sam igračima dokle god vidim da žele i hoće, ja ću im čuvati leđa, rekao je Matjaž Kek.

Ogled protiv Rudeša najavio je Dario Čanađija.

– Rudeš je neugodna, nova ekipa u stvaranju. Pokazali su da će biti tvrd orah svima. U prve tri utakmice su možda rezultatski zaslužili i više. Prije svega mi moramo razmišljati o sebi i moramo izvući pouke iz prijašnjih utakmica. Moramo pokazati da je Sarpsborg bio loš dan, zaključio je Dario Čanađija.