BRADARIĆ: MORAMO VRATITI SAMOPOUZDANJE

19. studenoga 2017. | Kategorija: Sport

Filip Bradarić

Filip Bradarić

SPORT – Nogometaši Rijeke prekinuli su niz prvenstvenih poraza, ali nisu ostvarili svoj cilj. Remi protiv Intera u utakmici u kojoj je Rijeka napadala cijelo vrijeme nije na kraju zadovoljilo domaće ambicije.
– Silna želja, pritisak, posjed, prekidi, na kraju nisu dali rezultata i normalno da smo razočarani, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, nakon remija protiv zaprešičkog sastava.
– Moramo tražiti put i raditi, kao da se negativna karma nadvila nad nama. Nemamo mirnoću u zadnjem pasu i agresiju u šesnaest metara. Uz posjed i sve 0:0 nas ne može zadovoljiti. Treba raditi, pričati i tražiti rješenje, nema druge. Veseli podrška s tribina, ali kako su navijači razočarani, tako smo i mi, zaključio je Matjaž Kek.

Nikoga nije zadovoljio remi u utakmici u kojoj je Rijeka dominirala.
– Nastavlja se taj niz, u ovoj utakmici smo dominirali, ali jednostavno ne možemo zabiti gol. Uvuče se nervoza, manjak samopouzdanja… Sve ono što je prije išlo bez problema, sada kao da imamo kočnicu. Na kraju te neće ni sreća pomaziti, rekao je Filip Bradarić, nakon utakmice protiv Intera.
Rijeka već u četvrtak gostuje u Ateni kod AEK-a u utakmici petog kola Europske lige.
– Čeka nas nezgodno gostovanje. Ali moramo se “potući” i odigrati najbolju utakmice u ovom dijelu sezone ako želimo osvojiti bodove. Idemo dalje, moramo pokušati vratiti vjeru i samopouzdanje, zaključio je Filip Bradarić.