BRADARIĆ: Dok god ima šanse, borit ćemo se za prvo mjesto

20. travnja 2018. | Kategorija: Sport
rijeka trofej

Dani ponosa i slave

SPORT – Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Osijek (Stadion HNK Rijeka, 19 sati) u utakmici 31. kola Hrvatski telekom Prve lige. Osijek je ove sezone bio neugodan suparnik pobijedivši riječku momčad u sva tri ogleda u HNl-u, te je pobjedom u srijedu na gostovanju kod Dinama još jednom dokazao kvalitetu.

– Konačno možemo pričati o domaćoj utakmici, dugo vremena nismo igrali na Rujevici. Dolazi nam kvalitetan i atraktivan protivnik i to je dobra pozivnica svim navijačima. Hvala im i veliki respekt za podršku u Istri, rekao je Matjaž Kek.

– Dva protivnika koja su u vrhu lige i žele igrati, svaki na svoj način. Čeka nas kvalitetna, ali neizvjesna utakmica. Kvaliteta protivnika svima je jasna i to se vidjelo protiv Dinama u srijedu, ustvrdio je Kek.

Nakon odslužene kazne u konkurenciju za sastav vraća se i Filip Bradarić.

– Izazovna utakmica i protivnik velike kvalitete što su dokazali protiv Dinama. Igramo na domaćem terenu i moramo ići na pobjedu. Pozivam navijače da dođu i podrže nas da uzmemo tri boda i ostanemo utrci u prvenstvu. Želimo ostati u utrci, dok god ima šanse moramo se boriti za prvo mjesto, rekao je Filip Bradarić. (kv)