BOŽIĆNA ZABAVA – BELFAST FOOD SVIRA U ‘CLUBU GERVAIS’, ULAZ SLOBODAN

22. prosinca 2017. | Kategorija: Opatija, Matulji, Lovran, Draga

gervaisZABAVA – Belfast Food ove subote, 23. prosinca nastupa u Opatiji, na četvrtom i posljednjem u nizu programa „koncerti subotom u clubu Gervais“. Prigodno nazvan „Božićni party uz Belfast Food“, koncert donosi obilje dobre zabave uz slobodan ulaz za publiku!

Belfast Food su se profilirali kao kvalitetan bend, kako svirački, tako i zabavljački. Od početaka baziraju svoju glazbu na spoju izvornog irskog zvuka sa čvrsto odsviranom bazom, a u posljednje vrijeme, dodatni štih zvuku benda daju i elektronski prizvuci. Energičnim i pozitivno nabijenim koncertima publici garantiraju dobru svirku i odličan provod, pogotovo u vesele blagdanske dane!

Grupa Befast Food nastala je 1996. godine, ali počeci grupe datiraju još u rane devedesete, kad su se trojka iz srednje muzičke škole u Rijeci – Marko Anić, Hrvoje Hodak i Sebastian Mavrić nalazili da bi uživali u zvucima koji potječu iz Irske i toliko su im se ti zvuci svidjeli da su ih počeli “skidati” i javno izvoditi na raznim mjestima u i oko Rijeke.
Prvi album izašao je 1997. pod naslovom “Live in Rijeka“. Slijedi ”Zašto Zato” 1999. godine a oba albuma su izdana za izdavačku kuću Kondorcomm iz Zagreba. 2003. godine je za izdavačku kuću Dallas Records izdan treći album “Melodije Irske i Kvarnera”.

Ulaz u klub otvara se u 21 sat, a koncert počinje u 22 sata.