BLEČIĆ JELENOVIĆ: dotrajaloj obersnelovoj politici je mjesto na otpadu

12. veljače 2021. | Kategorija: Rijeka, Viškovo, Kastav, Klana
ana blečić rijeka

Ana Blečić Jelenović najavila odlazak golfa na otpad

RIJEKA –  Gospodin Obersnel je dakle opet nešto pogrešno shvatio. Zar je umislio da je on stari golf koji se pojavio na mojim plakatima? – upitala je Ana Blečić Jelenović, kandidatkinja Liste za Rijeku za gradonačelnicu Rijeke predstavljajući famozni golf, podsjećajući na nedavni javni istup odlazećeg gradonačelnika.  

“Gradonačelnik na odlasku na svom si je blogu uzeo za pravo da s visoka drži lekcije kandidatima za gradonačelnika, pa i meni, nabrajajući što je sve napravljeno u njegovih pet mandata. Mislim da se u 20 godina, pa i po zakonu velikih brojeva i “velikog protoka vremena”, može dogoditi i nešto dobro. Bilo bi čudno da se u jednom gradu veličine Rijeke ništa ne gradi i ne rješava. Smatram, međutim, da je toga trebalo biti i više i da se moglo bolje”, rekla je Blečić Jelenović. 

Ona je istakla da nitko razuman ne bi želio odbaciti ono što je dobro.  

“Ne želim odlagati dobre stvari u smeće, nego jednostavno odložiti na otpad ono što je dotrajalo, čemu je prošao rok. I starom golfu i politici koju on predstavlja. Golf o kojem gospodin Obersnel toliko brine, kojeg hvali, nažalost nakon tolikih godina na okupu drži jedino crvena boja. Dao je svoje. Zato će za dva mjeseca biti propisno odložen na riječko odlagalište otpada, kao i dotrajala riječka politika kojoj je mjesto na otpadu. Uz sve dužne počasti. Doista je vrijeme za promijene. Jer Rijeka to zaslužuje”, zaključila je svoje obraćanje novinarima Ana Blečić Jelenović. 

(N.Š.)