ANTE KULUŠIĆ STIGAO U RIJEKU: ŽELIM S RIJEKOM OSVOJITI NASLOV

13. veljače 2017. | Kategorija: Sport

nk-rijeka-logoSPORT – U ponedjeljak u prostorijama press centra u kampu, Hrvatski nogometni klub Rijeka predstavio je Antu Kulušića, šibenskog stopera koji je u petak potpisao ugovor do kraja sezone s mogućnošću produljenja na dvije godine.
– Sretan sam i zadovoljan što sam napokon došao u Rijeku. Dugo smo bili u kontaktu, sada se pokazalo kao pravo vrijeme za dolazak, rekao je Ante Kulušić koji se i prije službenog predstavljanja na najbolji mogući način prezentirao riječkoj publici postigavši u subotu dva pogotka u pobjedi Rijeke protiv Domžala (3:2).
– Zabio sam dva gola i zaradio ovacije publike. Puno mi to znači. U Rijeku me privukao sportski rezultat. Bit će na ponos svim Šibenčanima ako osvojim naslov u dresu Rijeke, ustvrdio je Kulušić koji je posljednju prvenstvenu utakmicu protiv Rijeke u dresu Šibenika odigrao 5. listopada 2008. na Kantridi.
Novom igraču dobrodošlicu je zaželio i Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora HNK Rijeka.
– S Antom smo već ranije razgovarali, ali bio je igrač jakih turskih klubova i bilo ga je teško dovesti. Zadovoljni smo što smo ga doveli, znamo koliko je utakmica odigrao u jakoj ligi kao što je Turska. Želim mu dobrodošlicu i da ostvari sve želje u dresu Rijeke, rekao je Ivan Mance.